مواد لازم:
- پیاز کوچک : 1 عدد
- گوشت بره چرخ کرده : 450 گرم
- خمیر کاری : 2 قاشق غذاخوری
- ماست طبیعی : 2 قاشق غذاخوری
- روغن برای چرب کردن : به میزان لازم
- جوانه گشنیز تازه , برای تزیین : به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی :
- گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده: 3 عدد
- پودر تخم گشنیز : مقدار کمی
- پودر زیره : مقدار کمی
- گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کوفته سیخی هندی :
2. خمیر کاری و ماست را اضافه نموده و کاملا مخلوط نمایید . مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم نمایید .
3. هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید . آنها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند .
4. برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی , گوجه فرنگی , ادویه , گشنیز , نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .
5. کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت 10 تا 15 دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید. در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید .
6. کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید . شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان , ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید .