با چه علائم و نشانه هایی باید به ابتلا به دیابت مشکوک شویم و نشانه های مهم برای این عارضه کدامند برخی عادات در زندگی می توانند هشداری برای مبتلاشدن شما به امراض قندی باشند
مطالعات مختلف نشان دادهاند که عواملی مثل بی خوابی، در معرض نور آفتاب نبودن، کم تحرکی، و استفاده از ظروف پلاستیکی برای گرم کردن مواد منجمد در مایکروویوها نیز خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد.
در اینجا 7 عادت غلط زندگی که منجر به بروز دیابت میشوند، معرفی شدهاند.
مطالعات نشان میدهد که مصرف قهوه کافئین دار و بدون کافئین میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. یک تجزیه و تحلیل توسط محققان دانشگاه هاروارد نشان داده کسانی که روزانه شش فنجان قهوه مینوشند، 33 درصد کمتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند. اجزای خاصی در قهوه به نظر میرسد منجر به افزایش متابولیسم گلوگز و تبدیل گلوکز به انرژی شود.
اگر علاقه شما بیدار ماندن در طول شب و خوابیدن در تمام ساعات روز است، پس در معرض خطر ابتلا به دیابت هستید. حتی اگر در طول روز نیز به مدت هفت تا 8 ساعت بخوابید این خطر مجدداً شما را تهدید میکند. نورهای مصنوعی تلفن همراه و تلویزیون منجر به کاهش حساسیت به انسولین میشود ضمن این که سوخت و ساز بدن به علت کیفیت خواب نامطلوب مختل خواهد شد.
باکتریهای مفید در روده برای افزایش سیستم ایمنی بدن، هضم مناسب و کاهش التهاب و کاهش مقاومت به انسولین میشود. مواد غذایی حاوی ماست، کلم ترش، پنیر و برخی دیگر از فراوردههای لبنی حاوی پروبیوتیک ها هستند.
گرم کردن مواد غذایی منجمد در ظروف پلاستیکی که داخل مایکروویوها قرار میگیرند، خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد. مواد شیمیایی مورد استفاده در بسته بندیهای پلاستیکی منجر به افزایش مقاومت به انسولین، و افزایش فشار خون میگردد.
msn