ebc9d55bab7bc261f2c8e4296497e47cf52dfbac
می خواهیم دستور تهیه مرغ با سس مخصوص را در این مطلب به شما آموزش دهیم طعم دلچسب و عطر ترخون این غذا همه را مجذوب خود میکند بهتر است برای یکبار هم شده آن را امتحان کنید

ترخون عطر و طعم دلپذیری دارد. برای خوش طعم شدن سرکه، چندین ساقه ی کامل ترخون را شسته، بتکانید و در شیشه ی سرکه قرار دهید. دقت کنید که ترخون ها از آب خشک شده باشند.
پارسینه

مرغ با سس ترخون

مواد لازم:

فیله مرغ: 4 عدد

سرکه سفید: 125 میلی لیتر

قرص سوپ (طعم مرغ): 1 عدد

آب: 250 میلی لیتر

ترخون خشک: 1 قاشق غذاخوری

خامه: 175 گرم

ترخون تازه (خرد شده): 1 قاشق غذاخوری

چند ساقه ترخون برای تزیین غذا

طرز تهیه:

فیله ها را با نمک و فلفل سیاه نیمکوب مزه دار کنید و در تاوه بزرگی بچینید. سرکه، قرص سوپ خرد شده و آب را روی فیله ها بریزید. مایع بایستی روی فیله ها را بگیرد. ترخون خشک را اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی که مایع جوشید، حرارت را کم کرده و فیله ها را 15 دقیقه بپزید.

فیله ها را از تاوه بیرون آورده و گرم نگاه دارید. مایع داخل تاوه را صاف کرده و روی حرارت متوسط دوباره بجوشانید تا به  ⅔ برسد.

خامه را اضافه کرده و سس را دوباره بجوشانید تا مقدارش به نصف برسد. سپس ترخون های خرد شده را اضافه کنید. فیله ها را ورقه کنید. در ظرف دلخواه تون بچینید و سس را رویشان بریزید. اگر دوست دارید، با چند ساقه ترخون تزیین کنید.

این غذا را باکمی نان سبوس دار و سالاد نوش جان کنید.