مرغ با سس ترخون
مواد لازم:
فیله مرغ: 4 عدد
سرکه سفید: 125 میلی لیتر
قرص سوپ (طعم مرغ): 1 عدد
آب: 250 میلی لیتر
ترخون خشک: 1 قاشق غذاخوری
خامه: 175 گرم
ترخون تازه (خرد شده): 1 قاشق غذاخوری
چند ساقه ترخون برای تزیین غذا
طرز تهیه:
فیله ها را با نمک و فلفل سیاه نیمکوب مزه دار کنید و در تاوه بزرگی بچینید. سرکه، قرص سوپ خرد شده و آب را روی فیله ها بریزید. مایع بایستی روی فیله ها را بگیرد. ترخون خشک را اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی که مایع جوشید، حرارت را کم کرده و فیله ها را 15 دقیقه بپزید.
فیله ها را از تاوه بیرون آورده و گرم نگاه دارید. مایع داخل تاوه را صاف کرده و روی حرارت متوسط دوباره بجوشانید تا به ⅔ برسد.
خامه را اضافه کرده و سس را دوباره بجوشانید تا مقدارش به نصف برسد. سپس ترخون های خرد شده را اضافه کنید. فیله ها را ورقه کنید. در ظرف دلخواه تون بچینید و سس را رویشان بریزید. اگر دوست دارید، با چند ساقه ترخون تزیین کنید.
این غذا را باکمی نان سبوس دار و سالاد نوش جان کنید.