جوجه با پوره سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی (خرد شده): 500 گرم
مقداری زغفران
قرص سوپ (طعم مرغ یا سبزیجات): 1 عدد
آب: 1 لیتر
فیله مرغ: 4 عدد
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آویشن: 1 قاشق غذاخوری
گشنیز (خرد شده): 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
شیر کم چرب: 100 میلی لیتر
چند ساقه آویشن برای روی غذا
طرز تهیه:
سیب زمینی، سیر، زعفران، قرص سوپ خرد شده و آب را در قابلمه ی بزرگی بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کرده، درپوش قابلمه را گذاشته و 20 دقیقه بپزید.
در این فاصله فیله را در مخلوط آب لیمو، نیمی از روغن زیتون، آویشن، تخم گشنیر و گشنیز خرد شده بغلتانید. تاوه ای را داغ کرده و فیله را در تاوه بدون اینکه روغن اضافه بریزید، حدود 5 دقیقه و با حرارت زیاد سرخ کنید. میتوانید در گریل فر همین کار را انجام دهید. با این تفاوت که هر طرف فیله ها را باید 5 دقیقه کباب کنید.
سیب زمینی ها را آبکش کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید. روغن زیتون باقیمانده را و شیر را اضافه کرده و با دستگاه پوره کن (اگر در دسترس دارید) یا دستی، پوره کنید. تا صاف و یکدست شود. پوره را با نمک و فلفل سیاه نیمکوب مزه دار کنید.
پوره و جوجه را در ظرف بگذارید، کمی آویشن روی غذا بریزید و نوش جان کنید.
پارسینه