مارمالاد زردآلو
مواد لازم:
زردآلو (خرد شده): 1800 گرم
آب لیمو ترش تازه: 125 میلی لیتر
شکر: 1800 گرم
آب: 200 میلی لیتر
زغال اخته یا آلبالو خشک (بدون هسته و نمک): 50 گرم
مغز بادام (پوست گرفته و پرک شده): 50 گرم
طرز تهیه:
زردآلوها، آب و آب لیمو را در ظرفی مناسب برای داخل مایکروویو بریزید. به مدت 6- 5 دقیقه با درجه ی 750 وات بپزید. میوه ها را داخل قابلمه ی بزرگی بریزید و 25- 20 دقیقه دیگر بپزید.شکر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. آلبالو/ زغال اخته را هم به زردآلو اضافه کرده و 15 دقیفه مواد را بپزید تا غلیظ شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید. 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود سپس بادام ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مارملاد را در شیشه های تمیز و خشک و گرم شده بریزید. شیشه را پر کنید تا جایی برای هوا در شیشه نماند. سپس روی دهانه شیشه یک تکه سلوفون گذاشته و درپوش را ببندید. شیشه ها را در جای خنک نگهداری کنید.