7febe190a36bd4cdc19b54047a86223724bd90ae
می خواهیم روش تهیه مارمالاد زردآلو را بفهمیم این مارمالاد به راحتی و به آسانی تهیه می شود و در کمترین زمان سرو می شود طعم بسیار دلچسبی دارد و  برای صبحانه کودکان گزینه خوبی است

برای پختن مارملاد بهتر است از قابلمه ی چدنی یا لعابی یا استیل استفاده کنید. برای نگهداری مارملاد از شیشه های دهانه گشاد و با درپوش محکم استفاده کنید. شیشه ها را پیش از استفاده، با آب داغ و مواد شوینده تمیز کرده و خوب خشک کنید. پیش از استفاده، شیشه ها را برای مدت کوتاهی گرم کنید، مثلا” در مایکروویو.

مارمالاد زردآلو

مواد لازم:

زردآلو (خرد شده): 1800 گرم

آب لیمو ترش تازه: 125 میلی لیتر

شکر: 1800 گرم

آب: 200 میلی لیتر

زغال اخته یا آلبالو خشک (بدون هسته و نمک): 50 گرم

مغز بادام (پوست گرفته و پرک شده): 50 گرم

طرز تهیه:

زردآلوها، آب و آب لیمو  را در ظرفی مناسب برای داخل مایکروویو بریزید. به مدت 6- 5 دقیقه با درجه ی 750 وات بپزید. میوه ها را داخل قابلمه ی بزرگی بریزید و 25- 20 دقیقه دیگر بپزید.شکر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. آلبالو/ زغال اخته را هم به زردآلو اضافه کرده و 15 دقیفه مواد را بپزید تا غلیظ شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید. 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود سپس بادام ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مارملاد را در شیشه های تمیز و خشک و گرم شده بریزید. شیشه را پر کنید تا جایی برای هوا در شیشه نماند. سپس روی دهانه شیشه یک تکه سلوفون گذاشته و درپوش را ببندید. شیشه ها را در جای خنک نگهداری کنید.