این شیربرنج بسیار خوشمزه و مقوی است و صبحانه مردم هند می باشد می خواهیم به سبک آن ها آن را تهیه کنیم این صبحانه مقوی و سرشار از ارزش های غذایی می باشد
شیربرنج هندی، در اصل Palada Pradhaman صبحانهای خوشمزه و مقوی است که میزان شیر آن را مینوان بسته به نیازمان افزایش دهیم و سرد یا گرم میل کنیم. بعضی افراد دوست دارند شیربرنج را بدون شکر درست کرده سپس با عسل و یا مرباهای مورد علاقه شان نوش جان کنند.
مواد لازم :
- شیر 2 پیمانه
- برنج ½ پیمانه
- شکر ½ پیمانه
- بادام هندی 2 قاشق سوپخوری
- کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
- کشمش 1 قاشق غذاخوری
- پودر هل کمی
طرز تهیه:
1. کره آب شده را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم، بادام هندی خردشده را اضافه کرده و سرخ می کنیم تا عسلی رنگ شود سپس کشمش (اگر کشمش دوست ندارید میتوانید اضافه نکنید) را اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دهیم. (توجه داشته باشید که کشمش را زیاد تفت ندهید چون زود می سوزد )
2. مواد را از تابه خارج کرده، برنج رادر همان تابه قبلی ریخته، سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود و بعد شیر را به آن اضافه می کنیم.
3. هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده مدام هم میزنیم تا جایی که برنج نرم شده، مقدار شیر نصف شود و ترکیب غلیظ و پودینگی داشته باشیم .
4. در این مرحله شکر را همراه با پودر هل ترکیب میکنیم و حرارت میدهیم شعله را برای 3 تا 5 دقیقه کم میکنیم تا قوام پیدا کرده و نیمه غلیظ شود، سپس شعله را خاموش میکنیم.
5. در انتها با بادام هندی و کشمش تزیین میکنیم، سرد یا گرم سرو کنیم. طرز تهیه شیر برنج بادام را در این جا یاد گرفتیم.
وب سایت نمناک