878

 این غذا از اسپاگتی تهیه شده است و می تواند گزینه خوبی برای افراد گیاهخوار باشد آن ها با مصرف این خوراکی با سس مخصوص به خود مانند دیگر افراد با طعم پاستا آشنا می شوند

تاگلیاتله با سس گردو (مناسب برای گیاهخواران)

مواد لازم:

آرد سوخاری: 25 گرم

مغز گردو (خرد شده): 350 گرم

شیر: 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

پنیر سفید (ریز رنده شده): 100 گرم

خامه: 100 گرم

اسپاگتی (تاگلیاتله): 350 گرم

طرز تهیه:

پودر سوخاری، مغز گردو، شیر و روغن زیتون را در خردکن برقی پوره کنید. اما مراقب باشید حمیر نشود.خامه را به تدریج اضافه کرده و مخلوط کنید تا سس غلیظ شود. پنیر و مقداری فلفل سیاه نیمکوب اضافه و مخلوط کنید.

اسپاگتی را در آب نمک جوشان پخته و آبکش کنید و در ظرف مناسب بریزید. سس گردو را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.

اسپاگتی خوشمزه شما آماده است. به همین سادگی.

نوش جان!