خمیر مایه 42 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن جامد 50 گرم
شکر نصف لیوان
شکر 1 قاشق
شیر 1 لیوان
آرد 4 قاشق سرپر
رویه:
روغن زیتون 1 قاشق
زرده تخم مرغ 1 عدد
برای چرب کردن کیک 1 قاشق روغن جامد
طرز تهیه :
در یک کاسه شیر را ریخته داخلش خمیر مایه و 1 قاشق شکر ریخته و خوب مخلوط میکنیم 15- 20 دقیقه بماند تا خمیر مایه فعال شود حالا در یک کاسه دیگر آرد ریخته وسطش را باز کرده مخلوط خمیر مایه را در وسط آرد می ریزیم . تخم مرغ , پودر قند و روغن جامد راهم اضافه کرده خوب هم میزنیم تا به شکل توپ در آید روی خمیر آرد پاشیده و رویش را می پوشانیم بمدت 20 دقیقه بماند از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد می کنیم و در قالب کیک چرب شده می چینیم حالا روی اینها مخلوط زرده تخم مرغ و روغن زیتون می مالیم در فر 60 درجه بمدت نیم ساعت قرار می دهیم سپس در 160 درجه بمدت نیم ساعت قرار می دهیم سپس سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد