اگر می خواهید مارملادی خوشمزه تهیه کنید ما در این مطلب به شما مارملاد سیب را پیشنهاد می کنیم چون میوه ای است که تقریبا در همه فصول وجود دارد و قابل دسترس و تهیه است
مواد لازم:
سیب: 1500 گرم
آب سیب: 1 لیتر
شکر: 500 گرم
آب: 125 میلی لیتر
آب لیموترش تازه: 125 میلی لیتر
پوست لیموترش (رنده شده): 2 قاشق غذاخوری
چوب دارچین: 2 عدد
طرز تهیه:
سیب ها را ریز کنید (با پوست). اگر روی سیب قسمتهایی هست که در اثر فشار تیره رنگ شده، همه را ببرید. سیب ها، آب سیب، آب، آب لیمو، پوست لیموترش و چوبهای دارچین را داخل قابلمه ی بزرگی بریزید.
قابلمه را روی حرارت زیاد گذاشته، به محض جوشیدن حرارت را کم کرده و 30 دقیقه بپزید تا سیب ها کاملا” نرم شوند. دارچین ها را بیرون آورید. مخلوط سیب را در مخلوط کن پوره کرده، اندازه بگیرید و داخل قابلمه تمیزی بریزید. در ازای هر 500 میلی لیتر پوره، 300 گرم شکر اضافه کنید. پوره را روی حرارت ملایم و در حال هم زدن بپزید تا شکر حل شود. 20- 15 دقیقه دیگر مواد را بپزید تا مارملاد غلیط و یکدست حاصل شود.
مارملاد را در شیشه های تمیز و خشک و گرم شده بریزید. شیشه را پر کنید تا جایی برای هوا نماند. سپس روی دهانه شیشه یک تکه سلوفون گذاشته و درپوش را ببندید. شیشه ها را در جای خنک نگهداری کنید.