این دسر نوعی دسر شربتی است که ازاین مقدار در حدود 35- 40 عدد بدست می آید چون لبه های آنرا با چنگال شکل دادیم اسمش دسر چنگالی شده است
مواد لازم:
آرد 3 لیوان
کره 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر
وانیل 1 پاکت
گردوی کوبیده شده 1 لیوان سرپر
شربت:
شکر 3.5 لیوان
آب 3.5 لیوان
آب لیمو
طرز تهیه :
آرد, تخم مرغ, بکینگ پودر , وانیل وکره را دریک ظرف می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم رنده نصف عدد پوست لیموی رنده شده را اضافه کرده به اندازه گردو برداشته وبا دست باز میکنیم و با دهانه لیوان قالب می زنیم تا صاف شود در وسطش گردوی کوبیده و می بندیم و لبه هایش را با چنگال شکل می دهیم همه مواد را به همین شکل درست میکنیم ازاین مقدار 35- 40 عدد بدست می آ ید در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود حالا شربت را از قبل آماد میکنیم و دسر گرم را داخل شربت می ریزیم وقتی شربت به خوردش رفت سرو میکنیم با بستنی هممیتواینم سرو کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد