محققان طی تحقیقاتی ثابت کرده اند که کودکانی که در دو تا پنج سالگی به خوبی صبحانه نمی خورند ، نسبت به کودکانی که وعده صبحانه شان ترک نشده ، بیشتر دچار خرابی دندان می شود. طی گفته متخصصان ، احتمال پوسیدگی دندان در کودکانی که صبحانه نمی خورند ، نسبت به کودکانی که هر روز صبحانه میخورند چهار برابر بیشتر است.
در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای مریلند با مطالعه و جمع آوری اطلاعات از بیش از چهار هزار کودک دریافتند، تنها 23 درصد از کودکانی که هر روز صبحانه می خورند، دچار پوسیدگی دندان می شوند در حالی که کودکانی که از صبحانه خوردن فرار می کنند 34 درصد آنها دچار پوسیدگی می شوند، 18 درصد از کودکانی که حداقل پنج وعده از میوه و سبزی در روز استفاده می کنند، دارای دندانهای خراب هستند در صورتی که 26 درصد از کودکانی که کمتر از این مواد استفاده می کنند، به خرابی دندان مبتلا می شوند.
محققان می گویند نوجوانانی که از صبحانه خوردن فرار می کنند، بیشتر احتمال دارد تا در طول روز اسنکهایی (اسنک میان وعده ای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می کند، در واقع اسنک نوعی غذای مختصر می باشد.) که سرشار از قند است مصرف کنند.