pirashki

ابتدا خمیر این پیراشکی را آموزش میدهیم سپس با توجه به تصاویر موجوددر ادامه مطلب شکل طنابی به آن میدهیم این پیراشکی با سیب زمینی درست شده و در آن از گوشت استفاده نمیکنیم_

 

مواد لازم:
شیر ولرم 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد ( زرده برای رویش)
نمک 2 قاشق مربا خوری
شکر 6 قاشق
خمیر مایه 1 پاکت
آرد 6-6.5 لیوان
مواد داخلی:
سیب زمیی متوسط 3 عدد
پنیر سفید 100 گرم
پاپریکا- فلفل قرمز- نمک کمی
رویه :
زرده تخم مرغ
سیاه دانه

pirashki1

pirashki3_

طرز تهیه :
برای درست کردن  مواد داخلی سیب زمینی ها را پوست کنده در یک قابلمه می ریزیم رویش نمک  می ریزیم و میگذاریم بپزد تا نرم شود سپس آبش را دور می ریزیم سپس رویش مقدار کمی فلفل سیاه, فلفل قرمز یا پاپریکا می ریزیم  و خوب له می کنیم تا پوره شود میگذاریم سرد شود وقتی سرد شد  پنیر سفید می ریزیم و مخلوط میکنیم
حالا در یک قابلمه آب ولرم می ریزیم  رویش خمیر مایه ریخته  و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه حل شود سپس آب, روغن مایع, سفیده تخم مرغ, نمک و  شکر می ریزیم و مخلوط میکنیم در آخر  آرد را کم کم می ریزیم   و خوب ورز میدهیم تا خمیر بدست نچسبد سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته و   و با وردنه  باز میکنیم مثل تصویر  تا نصف خمیر برش می زنیم  جایی که برش ندادیم مخلوط سیب زمینی را می ریزیم و مثل تصویر رول میکنیم  و شکل هلال ماه می دهیم در سینی فرکاغذ روغنی انداخته شده می چینیم  رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش کنجد یا سیاه دانه ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 20-25 دقیقه تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد