ابتدا یک خمیر تارت خانگی را آموزش داده که مواد داخلی این خمیر ذغال اخته است که یک تارت متفاوتی است این هم رسپی :
خمیر:
آرد 2-2.5 لیوان
روغن 150 گرم
آب 2 قاشق
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر نصف استکان
رویه:
ذغال اخته 2 استکان
شکر نصف استکان
سرو:
بستنی یا کرم وانیلی
طرز تهیه :
در یک کاسه آرد, شکر, بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم کره برش داده شده و اب را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم 15 دقیقه در یخچال یا 5 دقیقه در فریزر قرار می دهیم قالب را چرب کرده نصف بیشتر خمیر را جدا کرده در قالب پهن می کنیم روی خمیر را با خلال دندان سوراخ سوراخ می کنیم در فر 175 درجه از قبل گرم شده بمدت 8 دقیقه قرار می دهیم ذغال اخته را رویش ریخته و خوب پهن میکنیم بقیه خمیر را رنده کرده رویش می ریزیم و دوباره در فر بمدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود با بستنی یا کرم وانیلی سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد