به مواد داخلی این غذا اگر خواستید می توانید بلغور هم اضافه کنید بشرطی که آب زیاد بریزید و برای این غذا قارچ بزرگ انتخاب میکنیم
مواد لازم:
قارچ 12 عدد
روغن مایع 1 قاشق
نمک یک پنس
پنیر پیتزای رنده شده نصف لیوان
مواد اسفناج:
اسفناج 200 گرم
کره 1 قاشق
پیاز نصف عدد
سیر 1 حبه
آب جوش 1 استکان
رب 1 قاشق
نمک 1 پنس
پاپریکا و فلفل سیاه
طرز تهیه :
اسفناجها را در آب وسرکه خیس می کنیم و خوب می شوئیم در قابلمه کره ریخته سپس پیاز خرد شده می ریزیم و تفت می دهیم سیر رنده شده , رب, نمک و ادویه جات ریخته وبه تفت دادن ادامه می دهیم و اسفناج خرد شده را می ریزیم و آب جوش میریزیم وقتی اسفناجها نرم شد نمک و فلفل می ریزیم وقتی آبش را کشید در سینی فر می چینیم قارچهای تفت داده شده را در قسمت خالی از مواد اسفناج می ریزیم در آخر رویش پنیر پیتزای رنده شده ریخته روی فر 200 درجه قرار میدهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد