5596

 چگونه می توانیم نکات ایمنی را در مورد رنگ کردن موهایمان رعایت کنیم ، هنگامی که می خواهیم به موهایمان رنگ بزنیم از چه روشهایی باید استفاده کنیم تا آسیبی به آن ها وارد نشود

هنگامی که رنگ مو برای اولین بار پا به بازار فروش گذاشت، مواد تشکیل دهنده آن شامل قطران زغال سنگ بود که باعث بروز واکنش های آلرژیک در برخی مردم شد. در حال حاضر رنگ موها از منابع نفتی ساخت می شوند اما هنوز هم دارای مواد قدیمی و قطران زغال سنگ هستند.

برخی مطالعات خطر استفاده از رنگ مو و ابتلا به برخی سرطان ها را مطرح کرده اند در حالی که در مطالعات دیگر به این مورد اشاره ای نشده است.

با این حال در مجموع کارشناسان پیشنهاد می ‌کنند برای کاهش خطر سرطان بهتر است رنگ موی کمتری در طول زمان مصرف کنید. همچنین می ‌توانید تا زمانی که موها خاکستری نشده است از رنگ مو خودداری کنید.

این نکات ایمنی را هنگام رنگ کردن مو رعایت کنید:

برای مدتی بیش از حد نیاز رنگ مو را روی سر نگه ندارید.

پوست سر را پس از رنگ شدن مو کاملا با آب بشویید.

هنگام کاربرد رنگ روی موها دستکش بپوشید.

دستورات روی بسته رنگ مو را به دقت رعایت کنید.

فرآورده های متفاوت رنگ مو را هیچگاه باهم ترکیب نکنید.

از لحاظ نداشتن آلرژی پیش از استفاده از رنگ مو، آن را آزمایش کنید.. به دستورات بروشور محصول برای انجام این آزمایش توجه کنید. مقداری اندکی از رنگ مو را پشت گوش آزمایش کنید، اگر پس از دو روز نشانه ‌های آلرژی مانند خارش، سوزش، و قرمزی ظاهر نشد، تا حدی می ‌‌توانید مطمئن باشید که به رنگ مو حساسیت ندارید.

هرگز ابروها و مژه‌ها را با رنگ مو رنگ نکنید. واکنش آلرژی نسبت به رنگ ممکن است باعث تورم یا افزایش خطر عفونت در ناحیه چشم شود. این واکنش ممکن است به چشم شما صدمه بزند و حتی باعث نابینایی شود. ریختن اتفاقی رنگ مو به درون چشم نیز ممکن است آسیب دائمی ایجاد کند.

آیا رنگ مو برای زنان باردار بی‌خطر است؟

اطلاعات کاملی درباره ایمنی رنگ کردن مو در هنگام بارداری در دست نیست. احتمال دارد که هنگامی استفاده از رنگ مو، مقدار اندکی از آن به داخل بدن راه یابد. بنابراین مقادیر بسیار کمی از ماد ه شیمیایی ممکن است بتواند به جنین برسد، اگر اصولا چنین چیزی امکان ‌پذیر باشد.

در برخی از بررسی‌های حیوانی و انسانی، هیچ تغیبری در اثر رنگ مو بر روی جنین در حال رشد مشاهده نشده است. در صورتی که در این مورد نگران هستید، با پزشک تان مشورت کنید.

منبع:webmd.com

آوای سلامت