این مقدار مواد برای دو نفر است و طریقه سرخ کردن مرغ سرخ شده به شیوه ترکیه را آموزش میکنیم غذای مقوی و خوبی است
گوشت مرغ 500 گرم
ماست 1 قاشق
سس تند 1 قاشق مرباخوری
آویشن, پاپریکا, فلفل سیاه
برای آغشته کردن:
آرد 1 کاسه کوچک
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 3 قاشق
طرز تهیه :
مرغها را به درازای انگشت برش داده زیاد کلفت نباشد حالا در یک تابه ریخته رویش ماست, سس تند, آویشن, پاپریکا, فلفل سیاه, نمک می ریزیم و با دست خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند حداقل 4 ساعت تا 1 شب در یخچال بماند. حالا در یک کاسه آرد می ریزیم در کاسه دیگر تخم مرغ قرار داده و خوب هم میزنیم در یک تابه بزرگ روغن مایع ریخته و میگذاریم داغ شود حالا مرغها را اول در تخم مرغ سپس در آرد می غلطانیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد