امروز یک آموزش دیگر داریم که اسمش کوفته سیر است که این رسپی کشور ترکیه است در ادامه مطلب طریقه پخت آن را برای شما آموزش میدهیم
برای خمیر:
بلغور ریز 1 کیلو
آرد 2 لیوان
آرد سمولینا 1 لیوان
آب 3 لیوان
نمک
سس تند
زیره 1 قاشق مربا خوری
در صورت دلخوام گوشت مرغ 300 گرم
سس:
گوجه فرنگی 10 عدد ریز خرد شده
سیر 1 بوته
جعفری یکدسته ریز خرد شده
سس تند 1 قاشق
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه :
در سینی بلغور و آرد سمولینا را ریخته زیره , نمک و رب رار یخته و گاها آب زده ورز میدهیم کمی که خودش را گرفت مرغ چرخ شده را می ریزیم اگر شل و یا سفت شد آب و یا آرد میریزیم و به غلظت لازم می رسانیم سپس به شکل توپهای کوچک در می آوریم حالا در قابلمه آب می ریزیم و می جوشانیم به آب جوش کمی نمک می ریزیم وقتی جوشید کوفته هار ا می ریزیم وقتی پخت آبکش کرده تا آبش برود دوباره کوفته ها رادر قابلمه ریخته وسس را می ریزیم 10 دقیقه دیگر با سس بپزد حالا آماده سرو کردن است
سس: سیر را میکوبیم و جعفری, نمک و رب و روغن را می ریزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد