کوفته

امروز یک آموزش دیگر داریم که اسمش کوفته سیر است که این رسپی کشور ترکیه است در ادامه مطلب طریقه پخت آن را برای شما آموزش میدهیم

برای خمیر:

بلغور ریز 1 کیلو

آرد 2 لیوان

آرد سمولینا 1 لیوان

آب 3 لیوان

نمک

سس تند

زیره 1 قاشق مربا خوری

در صورت دلخوام گوشت مرغ 300 گرم

سس:

گوجه فرنگی 10 عدد ریز خرد شده

سیر 1 بوته

جعفری یکدسته ریز خرد شده

سس تند 1 قاشق

روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه :

در سینی بلغور و آرد سمولینا را ریخته زیره , نمک و رب رار یخته و گاها آب زده ورز میدهیم کمی که  خودش را گرفت مرغ چرخ شده را می ریزیم  اگر شل و یا سفت شد آب و یا آرد میریزیم و به غلظت لازم می رسانیم سپس به شکل توپهای کوچک در می آوریم حالا در قابلمه آب می ریزیم و می جوشانیم   به آب جوش کمی نمک می ریزیم  وقتی جوشید کوفته هار ا می ریزیم وقتی پخت آبکش کرده تا آبش برود دوباره کوفته ها رادر قابلمه ریخته وسس را می ریزیم 10 دقیقه دیگر با سس بپزد  حالا آماده سرو کردن است

سس: سیر را میکوبیم و جعفری, نمک و رب و روغن را می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد