4d8b7f70736b479ab823b1d18888e5e914635597

این سالاد رنگی با رنگ های جالبی که دارد می تواند اشتهای شما را باز کند بد نیست طعم جالب آن به همراه پنیر سفید را امتحان کنید با ما در ادامه مطلب همراه باشید

مواد لازم:

فلفل دلمه ای قرمز، زرد و سبز: هر کدام 1 عدد

پیازچه (حلقه شده): 6 ساقه

*کاپریس: 1 قاشق غذاخوری

پنیر سفید: 200 گرم

مقداری جعفری خرد شده برای روی سالاد

روغن زیتون: 100 میلی لیتر

سرکه سفید: 3 قاشق غذاخوری

شکر: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در تاوه داغ کنید. فلفل دلمه ای ها را خلال کرده و کمی در روغن تفت دهید. سپس در بشقاب بزرگی بچینید.

روغن زیتون باقیمانده، سرکه، کمی شکر، نمک و فلفل سیاه نیمکوب را خوب هم بزنید و روی فلفل ها بریزید. پیازچه، کاپریس، پنیر ( خرد شده) و جعفری را روی سالاد ریخته و نوش کنید .

*کاپریس (خاویار گیاهی)

این گیاه در ایران به نام های محلی کَبَر، خاروک و لیجین نیز نامیده میشود که بیشتر در استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد میروید. پس از گرفتن تلخی این گیاه، آن را به صورت ترشی و یا شور عمل می آورند و در فروشگاه های مــواد غـذایی  در بسته بندی های شیشه ای به نام ترشی کاپریس به فروش میرسد. چنانچه از این گیاه در غذاهای گرم مصرف شود بایستی آن را در آخرین مرحله به غذا اضافه کنید. زیرا گرما مواد مغذی و ارزشمند داخل آن را از بین میبرد.