جگر مرغ یکی از مضرترین مواد غذایی است که همیشه متخصصین تغذیه مردم را از مصرف آن منع می کنند علت این امر چیست جگر مرغ حاوی چه موادی است که می تواند برای سلامتی مان مضر و خطرناک باشد
متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه به هیچ وجه نباید جگر مرغ مصرف کرد، گفت: اغلب مرغهای موجود در بازار با تغذیه سالم پرورش داده نشدهاند.
سید ضیاالدین مظهری با بیان اینکه اغلب مرغهای موجود در بازار با تغذیه سالم پرورش داده نشدهاند، گفت: آلودگی محیطی، آلودگی آبها و دریاها و فلزات سنگین مانند سرب و جیوه در منابع غذایی ما وجود دارد؛ مرغداریهای ما هم از این موضوع مستثنی نیستند زیرا سلامت مرغ رابطه مستقیمی با تغذیه آن دارد.
وی با بیان اینکه محصولی با نام سرب مرغ وجود ندارد، تاکید کرد: سرب یک فلز سمی است که باعث بیش فعالی و اضطراب میشود و کشنده است؛ در آبی که میخوریم یا هوایی که استشمام می کنیم به وسیله استفاده از بنزین غیراستاندارد در وسایل نقلیه سرب در هوا وجود دارد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: سرب به وسیله باران بر روی تمام منابع غذایی از جمله صیفیجات و محصولات گیاهی ته نشین شده و وارد بدن انسان میشود و تاثیرات ناخوشایندی را بر بدن میگذارد.
مظهری ادامه داد: بدن انسان تا حدودی فلزات سنگین را در جگر نگهداری یا انباشته میکند اما فلزات سنگین به آسانی از بدن انسان دفع نشده و انباشته میشوند، وقتی اندازه آن به میزان مسمومیت رسید آثار خود را در رفتار، مغز و عملکرد سیستم ایمنی ما خواهد گذاشت.
این متخصص تغذیه در ادامه افزود: به هیچ وجه نباید جگر مرغ مصرف کرد زیرا آلودگی آن نسبت به دیگر اعضای مرغ بیشتر است.
مظهری با اشاره به اینکه منابع سنگین مانند فلزات به هر میزانی در طول زمان برای بدن زیان بار است، افزود: در حال حاضر باید مشخص شود که از کدام قسمت بدن مرغ نمونهبرداری آزمایشگاهی صورت میگیرد.