ابتدا خمیر له معجون را آموزش می دهیم این خمیر از رسپی های کشور ترکیه است در ادامه توضیحات کامل این له معجون وجود دارد
مواد لازم:
برای مواد رویی:
پیاز بزرگ 2عدد رنده شده
به 1عدد با پوست رنده شده
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب 1 قاشق
نمک و فلفل سیاه
برای خمیر:
آرد 300 گرم
آب 200 میلی لیتر ( از یک لیوان کمی بیشتر)
خمیر مایه 3-4 گرم
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر مقدار کمی
برای درست کردن خمیر له معجون ابتدا در یک کاسه آب ولرم می ریزیم داخلش شکر و مایه خمیر می ریزیم 5 دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه فعال شود. در یک کاسه دیگر آرد می ریزیم نمک اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم وسط آرد را گود میکنیم و مخلوط خمیر مایه را در آن قسمت می ریزیم و ازقسمت وسط خمیر را با دست مخلوط میکنیم تا خمیر شود در یک کاسه بزرگ خیلی کم روغن زیتون ریخته و خمیر را در آن قرار می دهیم رویش کاغذ محافظ میکشیم و در جای گرم قرار می دهیم بمدت 15- 20 دقیقه بماند حالا در یک کاسه همه مواد د اخلی را با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم وقتی خمیر استراحت کرد دوباره ورز میدهیم تا هوا و گاز موجود در آن از بین برود و چونه گیری میکنیم هر کدام از چانه هار ا با وردنه باز میکنیم و داخلش از مواد گوشتی می ریزیم در فر 220 درجه از قبل گرم شده بمدت 7-8 دقیقه می پزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد