526556

آیا اضطراب و استرس می توانند در ابتلای ما به آسم و مشکلات تنفسی مربوط به آن نقش داشته باشند چه کارهایی در این زمینه باید انجام بدهیم چه توصیه های درمانی را برای این عارضه باید درنظر بگیریم

این پژوهشگران در بررسی داده های 37 بیمار 14 الی 17 سالگی دریافتند که میانگین سطوح استرس و اضطراب آنها بیشتر از عموم جامعه است.
محققان تاکید دارند که گرچه یافته های آنان به وجود ارتباط میان علائم آسم با استرس و اضطراب اشاره دارد، اما مقوله علت و معلولی در این ارتباط مشخص نیست و در این زمینه باید مطالعه بیشتری صورت بگیرد.
طبق گزارش نهاد آمریکایی ‘مراکز پیشگیری و کنترل بیماری’، حدود 25.7 میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به آسم هستند که از این تعداد 7 میلیون نفر زیر 18 سال هستند. با وجود ناشناخته بودن علت بیماری آسم، اما امکان کنترل علائم آن توسط دارو در اکثر افراد وجود دارد.
در حالی که اختلالات عاطفی همچون اضطراب با ابتلا به آسم ارتباط دارد، محققان تلاش کردند این ارتباط را در یک جمعیت تعریف شده از بیماران همچون نوجوانان بررسی کنند. داده های این تحقیق نتیجه دیدارهای حضوری و تکمیل پرسش نامه توسط افراد شرکت کننده در تحقیق بود.
آسم (Asthma) نوعی بیماری ریه است که بر مسیر جریان هوا تاثیر می گذارد، باعث نازک شدن و تورم این مسیر می شود، مخاط این ناحیه را افزایش می دهد و تنفس فرد مبتلا را سخت و وی را دچار تنگی نفس، خس خس و سرفه می کند.