برای مراقبت از کبدتان از چه روش هایی باید استفاده کنید چه توصیه ها و نکاتی را باید مدنظر بگیریم تا بتوانیم به سلامت کبدمان کمک کنیم توصیه های مهم برای حفاظت از کبد کدامند؟
بیماریهای کبدی در گروه کشندههای خاموش دسته بندی میشوند چون در بسیاری از موارد بیمار متوجه بیماری وابسته به کبد نمیشود. آزمایش خون نیز نمیتواند در مراحل اولیه بیماریهای وابسته به کبد موثر باشد.
کبد عضو حیاتی بدن است با این مراقبتها از بیماریهای کبد پیشگیری کنید:
الکل ممنوع
همه مشکلات کبدی مثل کبد چرب وابسته به مصرف الکل نیست اما مصرف الکل یکی از عوامل تهدید کننده کبد است. اعتیاد به الکل هشداری به سلامت کبد است. با ترک الکل از کبد مراقبت کنید.
چاقی ممنوع
چاقی و اضافه وزن بیمارگونه یکی از دلایل اصلی عملکرد ناقص کبد است. یک گام اساسی برای مراقبت از کبد حفظ وزن ایده آل و مناسب است.
مصرف به اندازه آب
برای مراقبت از کبد باید به فکر سم زدایی باشید. یکی از راههای سم زدایی از بدن مصرف به اندازه آب است. مطمئن شوید که روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب یا مایعات سالم دیگر دریافت میکنید.
مصرف میوه و سبزی
برای سم زدایی کبد روانه باید ۵ عدد میوه یا سبزی مصرف کنید. مصرف مقدار مناسبی میوه و سبزی در سم زدایی از کبد بسیار موثر است.
ویتامین سی و بی
ویتامین سی یک ویتامین شفا بخش است که به بالابردن سطح ایمنی بدن کمک میکند و ویتامینهای گروه ب برای عملکرد درست کبد ضروری هستند.
فیبر، پروتئین و مواد معدنی
همه این موارد برای ساخت سلولهای سالم و بازسازی کبد ضروری هستند. آنچه در طول روز مصرف میکنید باید چربی کم و فیبر و مواد معدنی بیشتر باشد
ضمیمه خانواده روزنامه اطلاعات