غذاهای ته مانده چه آسیب هایی برای سلامتی ما دارند چه عوارضی برای بدن ما در پی دارند باعث بروز چه مشکلاتی در بدن ما می شوند نحوه نگهداری صحیح از غذاهای مانده چیست؟
فرصت کم برای پختن غذا مهمترین دلیل برای این است که بخواهید بیش از یک وعده غذا بپزید. اما غذایی که چند روز در یخچال میماند نه تنها طعم بدی پیدا میکند بلکه برای سلامتی هم خطرناک است.
مشکلات گوارشی: رشد باکتریهای مضر در غذای مانده باعث مشکلات جدی گوارشی میشود. هضم غذای مانده بیشتر طول میکشد و به مرور زمان نیز باعث مشکلاتی در دفع ایجاد میکند.
مسمومیست غذایی: ماده غذایی که در فریزر نگهداری نشود در دمای بالای ۴ درجه به راحتی باکتری تولید میکند. این باکتریها به هیچ وجه مفید نیستند و احتمال ایجاد مسمومیت غذایی را بیشتر میکنند.
اسیدی شدن: غذای مانده با تولید باکتری بیشتر امکان اسیدی شدن آن را نیز بیشتر میکند که در دراز مدت باعث مشکلات زیادی میشود.
تهوع و استفراغ: غذای سمی باعث ایجاد احساس تهوع و همچنین استفراغ میشود و مشکلاتی در معده ایجاد میکند که در نهایت باعث کم آبی بدن میشود.
منبع:ضمیمه خانواده روزنامه اطلاعات
سلامت نیوز: غذای مانده تهدیدی برای سلامتی است