رژیم های گیاهخواری چه تاثیراتی روی سلامتی ما میگذارند باعث بروز چه مشکلاتی در بدن می شوند چه نوع عوارضی با خود بهمراه دارند چگونه می توانیم آن ها را درمان کنیم چه توصیه هایی در این زمینه باید در نظر بگیریم
حسن اکبری متخصص آسیبشناسی، محقق طب سلامی ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: افراد باید از غذاهای گیاهی و حیوانی به میزان متعادل و متناسب مصرف نمایند تا بدن آنها دچار کمبود هیچ ماده مغذی نشود.
وی ادامه داد: دیواره تمام سلولهای بدن از گلبولهای قرمز تا سلولهای مغزی و عصبی سرشار از کلسترول حیوانی است و غذاهای گیاهی نمیتوانند به مقدار کافی این کلسترول را در بدن افراد تولید کنند در نتیجه سلولها ترمیم نمیشوند و به تدریج شکننده میشوند.
اکبری اظهار داشت: ویتامین B12 یک ریزمغذی است که در هیچ غذای گیاهی یافت نمیشود و ماهی، گوشت، تخممرغ و لبنیات منبع سرشار این ویتامین محسوب میشوند به علاوه کمبود این ویتامین منجر به ضعف، خستگی، اختلالات روانی و آلزایمر میشود.
وی افزود: اسیدآمینهها، آرژنین، کراتین و کارنوزین هم در منابع حیوانی وجود دارند همچنین ویتامین D که کمبود آن منجر به سرطان، پوکی استخوان، ام اس و افسردگی میشود فقط در مواد گوشتی یافت میشود.
اکبری خاطرنشان کرد: مصرف غذاهایی گیاهی به تنهایی منجر به کمبود ویتامینهایی نظیر k و E و A میشود که به ترتیب باعث خونریزی، پیری زودرس، سرطان و نابینایی در افراد میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان