در ترکیه بیندی انواع و اقسام زیادی دارد که امروز ما بیندی ماهی را آموزش میدهیم :
مواد لازم:
ماهی 1 کیلو
پیاز کوچک 10 عدد
فلفل سبز 2 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
قارچ 1 کاسه
جعفری یک دسته
سیر 3 حبه
نمک و فلفل
روغن مایع
بادمجان کبابی 4 عدد
آرد 3 قاشق
شیر 2 لیوان
پنیذ پیتزا 100 گرم
جوزهندی
طرز تهیه :
ماهی را به شکل دراز بریده در تابه روغن مایع ریخته و پیازها و سیرها را در روغن تفت می دهیم سپس فلفل های سبز و قرمز خرد شده و قارچها را اضافه می کنیم. گوجه فرنگی خرد شده را ریخته و به تفت دادن ادامه می دهیم نمک و فلفل سیاه می ریزیم در یک تابه دیگر خیلی کم روغن مایع ریخته و ماهی ها را ریخته و تفت می دهیم کمی آرد ریخته . نمک و فلفل زده وب ه تفت دادن ادامه میدهیم
حالا در یک قابلمه کره و آرد ریخته و تفت می دهیم بادمجان کبابی ریز خرد شده را اضافه میکنیم شیر ریخته مرتب هم زده تا به غلظت لازم برسد اگر خیلی سفت شد کمی شیر می ریزیم نمک و فلفل سیاه ریخته باید غلظت متوسط داشته باشد جوزهندی رنده شده می ریزیم سپس پنیر پیتزای رنده شده ریخته و حرارت را خاموش میکنیم ابتدا در ظرف مواد بادمجان را ریخته رویش ماهی را ریخته رویش هم مخلوط قارچ را می ریزیم و با جعفری تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد