بیندی

در ترکیه بیندی انواع و اقسام زیادی دارد که امروز ما بیندی ماهی را آموزش میدهیم :

مواد لازم:

ماهی 1 کیلو

پیاز کوچک 10 عدد

فلفل سبز 2 عدد

فلفل قرمز 1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

قارچ 1 کاسه

جعفری یک دسته

سیر 3 حبه

نمک و فلفل

روغن مایع

بادمجان کبابی 4 عدد

آرد 3 قاشق

شیر 2 لیوان

پنیذ پیتزا 100 گرم

جوزهندی

طرز تهیه :

ماهی را به شکل دراز بریده در تابه روغن مایع ریخته   و پیازها و سیرها را در روغن تفت می دهیم  سپس فلفل های سبز و قرمز خرد شده و قارچها را اضافه می کنیم. گوجه فرنگی خرد شده را ریخته و به تفت دادن ادامه می دهیم  نمک و فلفل سیاه می ریزیم  در یک تابه دیگر  خیلی کم روغن مایع ریخته  و ماهی ها را ریخته و تفت می دهیم   کمی آرد ریخته . نمک و فلفل زده وب ه تفت دادن ادامه میدهیم

حالا در یک قابلمه کره  و آرد ریخته و تفت می دهیم  بادمجان کبابی ریز خرد شده را اضافه میکنیم شیر ریخته  مرتب هم زده تا به  غلظت لازم برسد اگر خیلی سفت شد کمی شیر می ریزیم  نمک و فلفل سیاه ریخته  باید غلظت متوسط داشته باشد جوزهندی رنده شده می ریزیم سپس پنیر پیتزای رنده شده ریخته و حرارت را خاموش میکنیم  ابتدا در ظرف مواد بادمجان را ریخته رویش ماهی را ریخته  رویش هم مخلوط قارچ را می ریزیم  و با جعفری تزیین میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

 

ضعیف
بد
متوسط
خوب
عالی