این پلو دو رنگ با رنگ طبیعی سبز و زرد است که لای آن گوشت وجود دارد این غذا محصول کشور ترکیه است این هم رسپی :
مواد لازم:
برنج 4 لیوان
هویج 2 عدد
جعفری مقداری
شوید مقداری
کشمش 3 قاشق
کره 100 گرم
روغن مایع
نمک و آب
برای مواد گوشتی:
گوشت خرد شده 100 گرم
پیاز 2 عدد
برگ بو 2 عدد
سیر 4 حبه
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون
نمک و آب
در قابلمه روغن زیتون ریخته و گوشت را ریخته و تفت می دهیم وقتی گوشت آبش را کشید پیاز و سیر خرد شده را ریخته برگ بو فلفل سیاه را ریخته و مخلوط میکنیم و آب جوش را ریخته ودربش را می گذاریم تا بپزد نزدیک به زمان پخت برگ بو را در آورده نمک می ریزیم و به پختن ادامه می دهیم
برنج را خوب می شوئیم و آبکش میکنیم در یک قابلمه کمی روغن زیتون ریخته برنج و کره میریزیم و با قاشق تخته مرتب هم میزنیم نمک ریخته و به تفت دادن ادامه می دهیم وقتی خوب تفت دادیم آب جوش می ریزیم دربش را گذاشته در حرارت کم بپزد
در تابه روغن زیتون ریخته و هویج را در آن تفت می دهیم نمک ریخته وقتی هویچها نرم شد از حرارت برمیداریم روی کشمش ها آب جوش ریخته تا نرم شوند وقتی برنج پخت به نصفش جعفری ریز خرد شده و به تصف دیگر هویج می ریزیم حالا در قالب کیک کمربندی ابتدا هویج پلو ریخته رویش را با قاشق صاف کرده رویش گوشت ها را ریخته رویش پلوی سبز را میریزیم در زمان سرو قالب را در می آوریم رویش کشمش های از صافی رده شده را می ریزیم و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد