794702_672

 

می خواهیم روش تهیه یک غذای ژاپنی و لذیذ را به شما آموزش دهیم این غذای ژاپنی بسیار پرطرفدار است و می تواند سفره شما را رنگین کند روش تهیه آن را در ادامه مطلب خواهیم گفت

 بیف ماکی با سبزیجات یک غذای ژاپنی با طعمی دلچسب و خوشمزه است. برخلاف دیگر غذاهای ژاپنی که شاید با ذائقه ما جور نباشد، اما این یکی هم مواد اولیه اش در دسترس است و شبیه غذاهای خودمان است.

مواد لازم:

  • نصف یک هویج بزرگ (100 گرم، خرد شده از طول)
  • 100 گرم لوبیاسبز، پاک شده
  • 5 عدد قارچ
  • 400 گرم فیله گوش
  • 2 قاشق چایخوری روغن نباتی یا کانولا
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه:

1. هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به مدت 2 تا 3 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس زیر آب سرد بگیرید و آبکشی کنید. 3 یا 4 تکه فیله باریک را بین دو کیسه پلاستیکی کنار هم بگذارید بطوریکه یک سانتی متر همپوشانی داشته باشند.

2. نمک بزنید و خوب با گوشتکوب بکوبید.جام جم سرا؛ غذای ژاپنی؛ بیف سپس هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید. رول ها را نیم ساعت تا 4 ساعت در یخچال بگذارید بمانند.

3. روغن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جای آن ها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در ماهیتابه را بگذارید تا 5 دقیقه بخارپز شود.

4.  سپس رول ها را دربیاورید و بگذارید سس آن ها جوش بخورد تا مقدار آن کاهش یابد و غلیظ شود. هر رول را به چهار تکه برش بزنید و به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و روی آن سس بچکانید.

جام جم آنلاین: