با تره فرنگی هر چه که درست کنیم چه کیک چه پیراشکی خوشمزه می شود این مقدار برای 4 نفر است این کیک طعم لذیذی دارد حتما امتحان کنید
مواد لازم:
تره فرنگی کوچک 3-4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1 استکان
شیر 1 استکان
آرد ذرت 2 استکان
بکینگ پودر 1 پاکت
نمک مقداری
پاپریکا مقداری
طرز تهیه :
پوست بیرونی تره فرنگی را جدا کرده و به حلقه های ریز برش میزنیم سپس شسته و آبش را میگیریم و در آب و نمک می پزیم وقتی رنگش تغییر کرد ابکش کرده تا آبش کاملا برود در یک کاسه تخم مرغ ها را خوب هم زده , روغن مایع , شیر, نمک, پاپریکا و تره فرنگی ها را می ریزیم و در آخر مخلوط آرد ذرت و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم اگر خواستید می توانید به این مخلوط پنیر سفید و یا پنیر پیتزای رنده شده هم بریزید. در یک قالب کیک که در اندازه متوسط و صاف باشد می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 30 دقیقه تا بپزد برش زده و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد