آیا تا به حال در مورد مصرف خربزه تلخ شنیده اید این گیاه چه خاصیت های درمانی در خود جای داده است چه استفاده های درمانی دارد و متخصصیین طب سنتی در چه زمینه هایی مصرف آن را توصیه می کنند
خربزه تلخ یا کارلا گیاهی است که به عنوان آنتیبیوتیکی طبیعی استفاده میشود. این گیاهی نوعی هدیه الهی و کمک بزرگی به درمان بسیاری از بیماریهای کشنده در نظر گرفته میشود. مطالعات علمی بسیاری نشان داده است که این گیاه میتوان بسیاری از انواع سرطان را با گرسنه نگه داشتن سلولهای سرطانی و متوقف کردن رشد و گسترش آنها درمان کند.
آماده کردن این نوشیدنی که حکم کیمیا را دارد تنها 2 دقیقه وقت شما را میگیرد. این نوشیدنی نوعی مولتیویتامین محسوب میشود که تمام سمها را از بدن شما خارج میکند. برای تهیه آن میتوانید روزانه 100 گرم از آن را آبگیری کنید و میل کنید. طعم آن تلخ است اما قابل تحمل است.
کارلا حاوی ویتامین K، B1، B2، B3، C و کربوهیدرات، فیبر، فولات، پروتئین، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفات و سدیم است.
این نوشیدنی خواص بیشماری دارد که از جمله آن میتوان به تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری و مهار سرطان، درمان دیابت، بهبود خون، تقویت عملکرد جریان خون و افزایش انرژی اشاره کرد. شاید از طعم آن خوشتان نیاید اما در مقابل این همه خواصی که دارد مزه آن بیاهمیت است.
منبع: FHFN