بچه خواستن میتواند ما زنها را دیوانه کند. همه زنها ۲۴ ساعت هفت روز هفته به بچه فکر میکنند. همه جا بچهها را میبینید، احتمالاً خیلی از دوستانتان بچه دارند و این باعث میشود نتوانید بچه را از ذهنتان بیرون کنید. موضوع را با شوهرتان در میان میگذارید و متوجه میشوید که او به هیچ عنوان موافق نیست. باوجود این بیمیلی، باز هم نمیتوانید جلو احساسات خودتان را بگیرید. شوهرتان به بیخوابیهای شبانه و عوض کردن پوشک بچه فکر میکند ولی شما به پاهای تپل و کفشهای کوچولوی بچه فکر میکنید. میخواهید بدانید که برای متقاعد کردن شوهرتان کاری از دستتان برمیآید یا نه. شاید کمی مشکل باشد ولی کارهایی هست که میتوانید برای علاقهمند کردن شوهرتان به بچهدار شدن انجام دهید. این کار دو مرحله دارد. اولی داشتن گفتگویی با احترام متقابل و دومی حرف زدن درمورد دلایل این بیعلاقگی است.
مرحله اول: انتخاب لحن مناسب برای گفتگو
در این مرحله میدانید که خواستههای متفاوتی دارید. خیلی مهم است که در این بحث به همسرتان فضایی باز بدهید تا بتواند احساساتش را به خوبی ابراز کند.
حتماً آرامشتان را حفظ کرده و سعی نکنید حالت تحمیلکننده داشته باشید. این واقعیت که میخواهد درموردش حرف بزند خودش قدم مثبتی است! شما هم باید درک کنید و از او حمایت کنید. شوهر شما نیاز به تحسین شدن دارد و باید احساس کند که احساساتش برای شما ارزش دارد.
برایش توضیح دهید که فقط بچه نمیخواهید، بلکه میخواهید خانوادهای کنار او تشکیل دهید. خیلی مهم است که به او بفهمانید دلیل اینکه میخواهید بچهدار شوید این است که او میتواند پدر فوقالعادهای برای بچهتان شود. خصوصیات خوبش را به او یادآور شوید و از چیزهایی که میتواند به زندگی فرزندتان وارد کند برایش بگویید.
دقت کنید که از کلمه «ما» استفاده کنید نه «من». با این طور حرف زدن تصور نخواهد کرد که این موضوع برایتان به یک مشکل تبدیل شده است. این یعنی گفتگویتان دوستانه است و هر دو در یک جبهه هستید و باوجود اختلاف نظر، هنوز هم شریک زندگی هم هستید.
مرحله دوم: حرف زدن درمورد بچه
حالا که شروع به حرف زدن کردهاید، وقت آن است که دلایلی که باعث بیعلاقگی او به بچهدار شدن است را بفهمید. به طور کلی، مردمها برای عدم تمایل به بچهدار شدن سه دلیل ارائه میکنند:
۱) امنیت مالی
باوجود اینکه در جهان مدرن خانمها هم نقش مهمی در وضعیت اقتصادی خانواده ایفا میکنند، ولی مردها همچنان فکر میکنند که باید از خانوادهشان حمایت کنند. این یعنی ممکن است شوهرتان احساس کند از پس هزینههای شما و بچه برنمیآید. بودجهتان را مشخص کنید و درصورت لزوم به او نشان دهید که با کمال میل حاضرید خیلی از هزینههای شخصیتان را حذف کنید. شروع به پسانداز کردن ایده بسیار خوبی است. یادتان باشد وقتی او به این مسائل توجه میکند یعنی میخواهد از خانواده حمایت کند. مسئولیتپذیریاش را تحسین کنید و پیشنهاداتی برای مدیریت مالی ارائه کنید.
۲) اعتمادبهنفس
خیلی خوب است که درمورد ناامنیهایی که از پدر شدن احساس میکند حرف بزنید. از او بپرسید یک پدر خوب به نظرش چه ویژگیهایی دارد. ممکن است به این خاطر باشد که خودش رابطه خوبی با پدرش نداشته است و یا ممکن است نگران باشد که آمدن بچه رابطه شما دو نفر را تغییر دهد. به او یادآور شوید که علاقه بین شما به هیچ عنوان کمتر نخواهد شد و نمونههایی از یک پدر خوب را به او معرفی کنید. شما هم با او درمورد ترسهایتان از مادر شدن حرف بزنید و راهحلهایی برای حل مشکلتان در کنار هم ارائه کنید.
۳) تغییر در سبک زندگی
بچهها با آمدنشان خیلی چیزها را تغییر میدهند و ممکن است شوهرتان نگران این باشد که محبور شود خیلی از کارها و چیزهایی که از آنها لذت میبرد را بخاطر آن بچه قربانی کند. درست است، فداکاریهایی باید انجام شود، ولی باید تعریف درستی از این فداکاریها برای او ارائه کنید. به او یادآور شوید که این فداکاریها برای چیست و مطمئنش کنید که ارزشش را دارد.
نکات دیگری که میتواند کمکتان کند
کارهایی که همیشه دوست داشتید انجام دهید را انجام دهید – بچهدار شدن قدم بزرگی است و رابطه شما بعنوان زن و شوهر را تغییر میدهد. ایده خیلی خوبی است که قبل از بچهدار شدن با هم به یک سفر اکتشافی بروید. از زمانی که برای دونفره بودنتان باقی مانده است نهایت استفاده را ببرید.
با زوجهایی که بچهدارند رفتوآمد کنید – اگر از دوستانتان کسی بچه کوچک دارد با آنها وقت بگذرانید و اجازه بدهید که شوهرتان یک خانواده را از نزدیک ببیند و با بچه تجربه پیدا کند. حتی میتوانید به آنها پیشنهاد بدهید که بچهشان را چند ساعت برایشان نگه دارید. خیلی از مردها وقتی دوستان و برادرانشان را با بچه میبینند، احساس بهتری نسبت به این مسئله پیدا میکنند.
متقاعد کردن شوهرتان برای بچهدار شدن شاید چندان آسان نباشد، به همین دلیل یادتان باشد که باید صبور باشید و درک کنید. به شوهرتان برای فکر کردن به این موضوع وقت بدهید. رفتارش با بچههای دیگر را تحسین کنید ولی دقت کنید که افراطی رفتار نکنید و بیست و چهار ساعت درمورد بچه با او حرف نزنید. وقتی شوهرتان احساس کند که میتواند پدر فوقالعادهای باشد و میتوانید خانوادهای دوستداشتنی کنار هم باشید، خیلی زود دست به کار بچهدار شدن خواهید شد!
منبع مقاله : whatdomenreallythink.com