این شیرینی کشمشی با شیرینی های ایرانی فرق دارد اگر میخواهید شیرینی کشمشی متفاوتی درست کنید این رسپی را یاد بگیرید در ادامه آموزش تصویری این شیرینی وجود دارد
مواد لازم:
کره نرم شده 125 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف لیوان+ 1 انگشت بیشتر
کشمش نصف لیوان+ 1 انگشت بیشتر
رنده پوست لیمو ترش 1 عدد
بکینگ پودر نصف پاکت
وانیل 1 پاکت
آرد 3 لیوان
رویه:
زرده تخم مرغ
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
دریک کاسه کره ریخته رویش 1 عدد تخم مرغ کامل و یک سفیده ریخته سپس شکر را ریخته و با میکسر هم زده تا ذرات شکر بخوبی حل شود سپس رنده پوست لیمو ترش, بکینگ پودر, وانیل, کشمش ریخته وبا ریسک هم میزیم حالا آرد را کم کم می ریزیم تا خمیری شود که بدست نچسبد حالا خمیر را نصف کرده هر دو را روی سطح میز کاری که آرد پاشی کردیم قرار می دهیم خمیر راب از میکنیم ولی زیاد کلفت نباشد حالا ب ه شکل رول می بندیم هر دو خمیر را اینطوری درست میکنیم و با انگشت فشار میدهیم در سینی قرار داده بمدت 20 دقیقه در یخچال بماند حال از یخچال در آورده و برش میزنیم و در سینی فر قرار میدهیم رویش مخلوط روغن زیتون و زرده تخم مرغ می مالیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم تا رویش مختصر طلایی شود در این مدت کنترل کنید که زیاد رویش سرخ نشود رویش می سوزد و طعم تلخی پیدا کند کمی که طلایی شد کافیست از فر در اورده و می گذاریم سرد شود سپس سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد