93416873-full

تحقیقات جدیدی که بر روی بیماران دیبابتی درباره قطع عضو انجام گرفته را در ادامه مطلب بخوانید و دراین مورد اطلاعات بیشتری را کسب کنید

یک مطالعه جدید بروی قطع عضوهای انتهایی بر روی افراد مبتلا به دیابت یا  بیماری  شریانهای محیطی (PAD) نشان می دهد در 25 درصد از موارد نیاز به تجدید جراحی قطع عضو وجود دارد. این تحقیقات توسط دکتر Wanivenhausاز دپارتمان ارتوپدی دانشگاه زوریخ انجام شد، محققان پژوهش خود را بروی 421 بیمار مبتلا به دیابت یا PADکه در فاصله ی سالهای 2002 تا 2012 یک قطع عضو انتهایی را تجربه کرده بودند، آغاز کردند. سوابق پزشکی این افراد برای ابتلا به دیابت، نوع دیابت، تشخیص، مدت زمان ابتلا به دیابت و درمانهای آنها ارزیابی گردید.

در مجموع دانشمندان دریافتند میزان تجدید قطع عضو در میان این بیماران 25.2درصد بوده است جراحی مجدد قطع عضو به دنبال جراحی قبلی با بررسی وضعیت اندامهای بیماران انجام شده است، مدت زمان متوسط از زمان قطع عضو ابتدایی تا جراحی مجدد برای برداشتن بخش دیگری از اندام مربوطه  برابر با 244 روز بود.

 جراحی مجدد برای قطع بخش مجاور(پروگزیمال) با قطع عضو قبلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 بطور قابل توجهی نرخ بالاتری نسبت به  بیماران غیردیابتی داشت. همچنین بیمارانی که تحت جراحی تجدید قطع عضو قرار می گیرند میانگین سنی به مراتب کمتری از بیمارانی داشتند که تحت جراحی مجدد قرار نگرفته بودند.

 محققان نتیجه گیری نمودند که پلی نوروپاتی و نوروپاتی دیابتی، هر دو ازعوامل خطر برای جراحی تجدید قطع عضو هستند.

نویسندگان مقاله می گویند: با توجه به اطلاعات موجود، یک سطح خاصی از قطع عضو برای بیماران مبتلا به دیابت بامزه یا بیماران مبتلا به بیماری شریان محیطی را نمی توان توصیه کرد، از آنجائیکه  شیوع بیماریهای دیگر در میان جمعیتی که دچار قطع عضو شده اند، بالا می باشد، بنظر می رسد بهینه سازی سلامت بیماران توسط متخصصان طب داخلی ضروری است. یافته های این تحقیق درمجله ی Orthopedicsمنتشر گردید.

منبع : http://diabetestma.org