شیرینی مخصوص آنکارای ترکیه را در ادامه مطلب یادبگیرید:
مواد لازم:
آرد 350 گرم
روغن مایع 125 میلی لیتر
کره 100 گرم
شکر 80 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر نصف پاکت
مربای پرتقال 3 قاشق
بادام
طرز تهیه :
فر را در درجه 175 گرم میکنیم در سینی کاغذ روغنی می اندازیم در یک کاسه روغن مایع, کره نرم شده, شکر و زرده تخم مرغ می ریزیم و مربای پرتقال را ریخته و مخلوط میکنیم. آرد , بکینگ پودر و وانیل الک شده رایخته و خوب ورز میدهیم در یخچال بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم خمیر رابا وردنه باز کرده و با قالب بیسکویت یا دهانه لیوان قالب می زنیم سفیده تخم مرغ را با چنگال هم زده و به کناره های خمیر سفیده تخم مرغ می زنیم و به آن قسمتها بادام میزنیم به مدت 20 دقیقه می پزیم از فر در آورده وقتی سرد شد از سینی برمیداریم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد