810357_605
این سالاد مرغ بسیار خوش طعم و دلپذیر است و در عین سالم و خوش طعم بودن یک غذای مجلسی و اعیانی به حساب می آید روش تهیه آن را در ادامه مطلب با هم می خوانیم

سالاد مرغ سلطنتی به عنوان یک پیش غذا مناسب است. مکمل آن نیز چاشنی انبه می باشد. حتما این پیش غذا را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
  • مرغ مکعبی خرد شده : 900 گرم
  •  ژامبون بدون پوست و مکعبی شده : 125 گرم
  • پیاز شالوت : 12 عدد
  • سیر کوبیده شده : 2 حبه
  • پودر کاری ملایم : 1 قاشق غذاخوری
  • مایونز : 300 میلی لیتر
  • عسل رقیق : 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل : به میزان لازم
  • انگور سیاه بی دانه 4 قاچ شده : 90 گرم
  • برنج زعفرانی خنک جهت سرو : مقداری

طرز تهیه:

1. روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ , ژامبون , پیاز شالوت , سیر و پودر کاری را به آن اضافه نمایید . به مدت 15 دقیقه این مواد را به آرامی بپزید .

2. مخلوط پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید .

3. بعد از این که مخلوط به طور کامل خنک شد , طبق ذایقه تان به آن فلفل بزنید .

4. مایونز را با مقدار کمی عسل مخلوط نمایید , سپس جعفری خرد شده را به آن بیافزایید . مرغ را داخل این مخلوط خیس نمایید .

5. مخلوط را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی گود قرار داده , با انگور تزیین نموده و به همراه برنج زعفرانی سرد سرو نمایید .

نکته:

2 قاشق غذاخوری زردآلوی تازه و 2 قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله 4 به سس اضافه نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی