images.3+63jpg

قبل از حرکت برای مسافرت مراقب باشید جعبه کمک های اولیه را جا نگذارید و حتما آن را با خود بهمراه ببرید همیشه در حین مسافرت این جعبه باید همراهتان باشد می خواهیم به موارد مهمی که باید در آن جای داده شوند اشاره کنیم

هنگام سفر حتما جعبه کمک های اولیه خود را در صندوق عقب خودرو بگذارید.

این جعبه شامل حداقل‌هایی است که اگر خدای ناکرده اتفاقی افتاد به شما کمک می‌کند. در اینجا فهرست وسایلی را که باید در جعبه کمک‌های اولیه باشد، مرور می‌کنیم‌.

‌* محلول بتادین یا الکل سفید

* آسپرین

* استامینوفن

* ‌بروفن

* قرص‌های ضد اسهال

* قرص‌های ضد سرماخوردگی

* آنتی هیستامین

* قرص‌های ضد تهوع

* داروهای ملین (روغن بادام)

* قرص هیوسین

* قرص متوکلوپرامید یا پلازیل

* پماد سوختگی

* پماد گزیدگی حشرات

‌* پنبه استریل

* گاز یا تنظیف استریل در ابعاد مختلف

* باند یا نوار در اندازه‌های مختلف

* پماد جنتامایسین و پماد تتراسیکلین

* ژل شوینده

* درجه تب‌

*کیف یخ یا کمپرس سرد آنی

* کیسه آب گرم (مبارزه با سرما یا درد)

* چسب زخم

سعی کنید در مسافرت کیف مخصوص وسایل و اقلام بهداشتی را به همراه داشته باشید. در این کیف کارت یا دفترچه بیمه خدمات درمانی خود و سایر اعضای خانواده و در صورت احساس نیاز آخرین نسخه پزشکی خود و سایر اعضای خانواده را بگذارید.

اگر عینکی هستید ‌‌آن را فراموش نکنید. باز هم توصیه می کنیم مبتلایان به بیماری های خاص مانند بیماران قلبی حتما آخرین نوار قلب و نسخه خود را همراه داشته باشند.

اگر مبتلا به آسم، حساسیت، تشنج صرعی، بیماری‌های قلبی، بیماری قند یا بیماری خاص دیگری هستید، هنگام مسافرت برچسب هشداردهنده روی پیراهن، گردنبند یا مچ‌بند داشته باشید.

اگرچه مصرف خودسرانه دارو را توصیه نمی کنیم اما پیشنهاد می‌کنیم ‌برای مسافرت مقداری داروهای اولیه مانند مسکن‌های ساده، پماد سوختگی، کرم‌هایی که برای درمان گزیدگی حشرات به‌کار می‌رود، قرص ضد تهوع، محلول‌های ضدعفونی و وسایل زخم‌بندی را در کیف بهداشتی خود
داشته باشید.

یکی دیگر از وسایلی که باید در این کیف کوچک جای دهید نام و نشانی نزدیک‌ترین اقوام یا دوست و همسایه‌تان است که اگر خدایی ناخواسته دچار سانحه‌ای شدید‌ به نزدیکان‌تان اطلاع دهند.

چاردیواری ضمیمه روزنامه جام جم