وسایل بهداشتی که بعنوان ضد عرق استفاده میشود دارای انواع و اقسام مختلفی است که معمولا امروزه خیلی زیاد رواج دارد ولی ایا درباره این ضد عرقها آگاهی دارید در این بخش نکات مفید و ارزشمندی را میخوانیم
ضد عرقها (آنتی پرسپیرانت) انواع اسپری و صابونی دارند. معمولاً همه ما قبل از اینکه از خانه خارج شویم یا بعد از حمام، از آنها استفاده میکنیم. اما آیا اطلاعاتی راجع به ضدعرقهایی که مصرف میکنید دارید؟ بهتر از ادامه مطلب امروز را مطالعه کنید تا از حقایقی درباره ضد عرقها آگاه شوید.
۱. ضدعرق با بوزدا (دئودورانت) فرق دارند
معمولاً دئودورانتها (بوزدا) و آنتیپرسپیرانتها (ضدعرق) را یکی میدانیم، ولی آنها در دو چیز با یکدیگر تفاوت دارند. ضدعرقها از عرق کردن جلوگیری میکنند در حالی که بوزدا ها بوی ناشی از عرق را از بین میبرند. پس حالا میتوانید با آگاهی بیشتر محصول مورد نظر خود را از داروخانهها درخواست کنید.
۲. آلودگی ناشی از استفاده
دانستنی هایی در مورد محصولات ضد تعریق
صحبتهای بسیاری پیرامون ارتباط ضدعرقها و مواد سمی و آلوده و احتمال افزایش ابتلا به سرطان شده است. متخصصان میگویند ضدعرقها سدی در برابر غدد زیر پوستی ایجاد کرده و از خروج کامل عرق جلوگیری میکنند، و فرآیند طبیعی بدن را بر هم میزنند. برای این کار، بسیاری از ضدعرقها حاوی آلومینیوم و زیرکانیم هستند که که سرطانزا است. در نتیجه، با توجه به میزان مصرفتان، ضدعرقها میتوانند ایجاد آلودگی کنند.
۳. فقط زیر بغل میتوانید استفاده کنید
ضدعرقها معمولاً به صورت صابونی یا ژل وجود دارند و فقط میتوان زیر بغل از آنها استفاده کرد. در مقابل آن، بوزدا ها در انواع اسپری هم موجود هستند که میتوانید هرجور که خواستید آنها را استفاده کنید.
۴. در دسته داروها قرار دارند
شما میتوانید ضدعرقها را از فروشگاه های آرایشی بهداشتی و سوپرمارکتها تهیه کنید، ولی جالب است بدانید سازمان مدیریت غذا و داروی آمریکا FDA، ضد عرقها را در دستهی داروها قرار داده است. در حالی که بوزدا ها در دسته مواد آرایشی و بهداشتی قرار دارند.
۵. لباستان را لکهدار میکند
همانطور که گفتیم ضدعرق ها حاوی مقادیری آلومینیم هستند، به همین دلیل در طولانی مدت ناحیه زیر بغل لباستان را زرد میکنند. اگر لباسهایتان در این ناحیه تغییر رنگ دادهاند، بدانید علتش استفاده از ضدعرق است، نه کیفیت بد لباستان. اولین نمونهی ضد عرق تولید شده در آمریکا به علت وجود مواد شیمیایی که لباس را از بین میبردند، ممنوع اعلام شد.
منبع-http://www.guinness.ir