کار با کامپیوتر برای تقویت حافظه افراد مسن بسیار مفید و موثر است و می تواند به آن ها کمک زیادی بکند توصیه های ما را در این زمینه بخوانید و به این افراد پیشنهاد دهید
مطالعات محققان نشان میدهد که تقویت ارتباطات و کار با کامپیوتر خطر ابتلا به زوال شناختی را در زندگی کاهش میدهد و کار با لپتاپ در سنین بالا کمک بزرگی به حفظ حافظه افراد میکند.
بر اساس مطالعه پژوهشگران، همانطور که با افزایش سن تغییرات فیزیکی در بدن روی میدهد، سلولهای مغزی نیز پیر میشوند و سکتههای مغزی و آلزایمر گریبانگیر افراد میشود.
بر این اساس فعالیتهای بدنی و روانی، رژیم غذایی و استفاده از مکملهای غذایی در جوان ماندن مغز مؤثر است و در این میان فعالیتهای ذهنی و فکری سبب میشود که مغز افراد سالمند سلولهایش پیشر نشود.
بر اساس تحقیق مؤسسه ویکانسین، افرادی که بیشتر مغز خود را درگیر میکنند قسمت هیپوکامپ مغز کمتر دچار آسیبدیدگی میشود و چنین افرادی دیرتر از بقیه هم سن و سالشان به بیماری پارکینسون دچار میشوند.
پزشکان، موسیقیدانها و خلبابان که از مغزشان زیاد استفاده میکنند سلولهای خاکستری مغزشان دیرتر پیر میشوند.
گفتنی است، بر طبق تحقیق، افرادی که با کامپیوتر در دوران جوانی و حتی سالمندی کار میکنند 42 درصد کمتر دچار بیماریهای آلزایمر و فراموشی میشوند و از حافظه خوبی تا آخر عمر برخوردارند.
انتهای پیام/