خانم ها برای سلامتی شان از چه مواد غذایی باید استفاده کنند و به کدام روش های غذایی قادر خواهند بود از سلامتی شان مراقبت کنند توصیه های مهم را در این زمینه با هم می خوانیم
تحقیقی جدید که با جامعه آماری بالایی بر روی خانمهای بسیاری انجام شد، نشان داد زنان جوانی که برنامه غذاییشان سرشار از میوه و سبزی است، 20 سال بعد امکان گرفتگی و سخت شدن رگهایشان بسیار کمتر خواهد شد.
در این تحقیق که بر روی 2 هزار 508 نفر انجام شد، نشان داد زنان یا دختران 20سالهای که بین 8 تا 9 وعده در روز میوه و سبزی مصرف میکنند 20 سال بعد 40٪ کمتر امکان دارد که مبتلا به پلاکهای سرخرگی در رگهایشان شوند.البته تاکنون نتایج این تحقیقات در مورد خانمها صادق بوده است و ممکن است مردان نتوانند از چنین مزیتی برخوردار شوند.
نتایج این تحقیق نشان داد که رشد پلاک در شریانها فرآیندی مادامالعمر است که میتوان با رژیم غذایی سالم در سنین جوانی سرعت آن را کاهش داد. این بدان معنی است که عادات غذایی در سنین جوانی میتواند نقش بسیار مهمی در سلامتی بدن در طول زندگی ایفا کند.
مطالعات دیگری که این آزمایشات را منحصراً روی مردان انجام داد، نشان داد که ممکن است این فرآیند برای مردان پیش نیاید و تاکنون دلیل زیستی یا بیولوژیکی قابل توجهی برای این موضوع ارائه نشده است. اما برخی از مطالعات به این نکته اشاره میکنند که ممکن است سبزیجات در بدن مردان اثر محافظتی کمتری نسبت به خانمها داشته باشد.
منبع: The Science of Eating