برای تنظیم آنزیم های کبدی تان از برخی روش های تغذیه ای موثر می توانید پیروی کنید نوشیدنی های کافئین دار تاثیر زیادی در این زمینه دارند و به شما کمک زیادی خواهند کرد
کارشناسان دریافتهاند مصرف چهار فنجان قهوه در روز میتواند خطر آسیب کبدی بویژه ابتلا به سیروز کبدی را تا 65 درصد کاهش دهد.
گفتنی است، دو فنجان قهوه در روز میتواند 44 درصد و 3 فنجان قهوه میتواند 56 درصد خطر ابتلا به سیروز و آسیبهای کبدی را کاهش دهد.
بررسیها نشان میدهند، سیروز کبدی بالقوه کشنده است و میتواند باعث مرگ افراد شود.
پژوهشگران بر این اساس هشدار میدهند افراد قهوه را به صورت عادی و بدون شیر، شکر و خامه مصرف کنند تا اثرات موثر آن بر کبد خود را مشاهده کنند.
پژوهشگران هنوز بدرستی نمیدانند که کافئین قهوه چه اثری بر کبد میگذارد.
کارشناسان این نتایج را با تحقیق بر روی رژیم غذایی حاوی کافئین و ابتلای افراد به مشکلات کبدی بر روی بیش از 430 هزار نفر به دست آوردهاند.
براساس تحقیقات، سیروز کبدی بالقوه کشنده است و متاسفانه هیچ درمانی برای آن وجود ندارد.
کارشناسان به افراد جهت جلوگیری از بروز سیروز کبدی نوشیدن یک فنجان قهوه حداقل در روز را توصیه اکید میکنند.
براساس آمارها سیروز کبدی هر سال بیش از یک میلیون نفر را در جهان میکشد.
از جمله علل بروز سیروز کبدی میتوان به عفونت، هپاتیت، مصرف بیش از حد الکل، اختلالات سیستم ایمنی و بیماری کبد چرب را نام برد که در ارتباطی مستقیم با چاقی و دیابت نوع دو است.
کارشناسان این نتایج را با مطالعه بر روی افراد دچار اختلالات کبدی از سال 1990 بدست آوردهاند و دریافتهاند، افراد دچار مشکلات کبدی در اثر نوشیدن قهوه روند پیشرفت بیماری در آنها کند شده است.
نتایج این مطالعه در مجله مواد غذایی، فارماکولوژی و درمان به چاپ رسیده است.
پژوهشگران اعتقاد دارند قهوه یک مخلوط پیچیده از هزاران ترکیب شیمیایی است و هنوز علت دقیق مفید بودن ترکیبات آن بر کبد برای محققان ناشناخته است.
منبع دیلی میل