این کوفته از کوفته های معروف ترکیه است که با سس مخصوص آن لذتش صد چندان می شود این مقدار مواد برای 3 نفر است در ادامه اموزش این کوفته را بخوانید
مواد لازم:
بلغور ریز 1 لیوان
آب جوش 1 لیوان
آرد سمولینا نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
رب نصف قاشق
آرد 3-3.5 لیوان
فلفل سیاه کمی
نمک 1 قاشق مرباخوری
سس:
سس تند 1 قاشق
رب نصف قاشق
روغن زیتون نصف لیوان
سیر 1 حبه
نمک و فلفل سیاه
رویه:
جعفری مقداری
طرز تهیه :
در یک کاسه بلغور ریز را می ریزیم رویش آب جوش ریخته و مخلوط میکنیم روی بلغور را می پوشانیم تا 5 دقیقه بماند و حجمش زیاد شود حالا در یک کاسه دیگر آرد سمولینا ریخته رویش تخم مرغ میریزیم سپس پیاز رنده شده , رب, نمک و فلفل می ریزیم و مخلوط میکنیم در آخر آرد میریزیم و دوباره مخلوط میکنیم در آخر بلغور را میریزیم با دست ورز می دهیم تا در قوام کوفته باشد اگر خیلی سفت شد کمی آب بریزید یا اگر شل بود کمی آرد اضافه کنید ابتدا دست های خود را مرطوب کرده سپس کوفته هارا شکل بدهید که بدست نچسبد
از کوفته ها به اندازه فندق برداشته و گرد میکنیم و با انگشت وسطش را فشار داده در یک ظرف بزرگ آرد پاشی شده قرار می دهیم حالا دریک قابلمه آب ریخته و میجوشانیم وقتی آب جوشید نمک می ریزیم سپس کوفته ها را به آرامی ریخته 1-2 دقیقه مخلوط کرده میگذاریم بپزد
سس:
در یک تابه روغن زیتون می ریزیم سس تند و رب می ریزیم خوب مخلوط میکنیم و 2 دقیقه می پزیم سیر خرد شده و نمک و فلفل می ریزیم تا بوی سیر بلند شود وقتی کوفته ها پخت آبکش کرده تا آبش برود رویش سس می ریزیم در آخر جعفری خرد شده میریزیم و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد