مردم هند گوشت چرخ کرده را چگونه بریان می کنند آن ها از چه روش هایی کمک میگیرند و چه نوع ادویه هایی استفاده می کنند با روش تهیه مردم هند آشنا شوید
گوشت چرخ کرده بریان در هند روی شعله آتش پخته می شود , اما در این طرز تهیه از گریل فر استفاده شده و موفقیت آمیز هم بوده است .
مواد لازم جهت تهیه گوشت چرخ کرده بریان :
- روغن : 5 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده : 2 عدد
- گوشت چرخ کرده : 450 گرم
- ماست : 2 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز : 1 قاشق غذاخوری
- ریشه زنجبیل ریز خرد شده : 1 قاشق چای خوری
- سیر تازه له شده : 1 قاشق چای خوری
- نمک : 1 قاشق چای خوری
- گرام ماسالا : 1 قاشق چای خوری
- پودر ادویه مخلوط : 1 قاشق چای خوری
- فلفل سبز تند تازه : 2 عدد
- برگ گشنیز تازه : مقداری
مواد لازم جهت تزیین گوشت چرخ کرده بریان :
- پیاز حلقه شده : 1 عدد
- گشنیز تازه خرد شده : مقداری
- لیمو ترش برش خورده : 1 عدد
طرز تهیه گوشت چرخ کرده بریان :
1. روغن را درون یک ماهیتابه گرم نمایید . سپس پیاز ها را بیافزایید , سرخ نموده تا به رنگ طلایی درآیند .
2. گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید . ماست , پودر فلفل , زنجبیل , سیر , نمک , گرام ماسالا و پودر ادویه را افزوده و آن ها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
3. مخلوط گوشت و ادویه را به پیاز ها بیافزایید و به مدت 10 تا 15 دقیقه سرخ نمایید . سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید .
4. در همین فاصله , فلفل سبز ها و نصف گشنیز ها را داخل غذاساز خرد نموده یا با استفاده از یک چاقوی تیز خرد نمایید و کنار بگذارید .
5. ترکیب گوشت را نیز در غذاساز خوب خرد و له نمایید یا درون یک کاسه با چنگال له نمایید . گوشت را با فلفل و گشنیز کاملا ترکیب نمایید .
6. ترکیب را به یک ظرف نسوز کم عمق منتقل نمایید . در گریل فر که با حرارت متوسط از قبل گرم شده , 10 تا 15 دقیقه بپزید و با چنگال زیر و رو نمایید تا نسوزد .
7. گوشت چرخ کرده بریان را با حلقه های پیاز , برگ گشنیز و برش لیمو ترش تزیین نمایید .
گوشت چرخ کرده بریان در هند روی شعله آتش پخته می شود , اما در این طرز تهیه از گریل فر استفاده شده و موفقیت آمیز هم بوده است .
وب سایت آشپز باشی: