این بار کیک اسفناج را این مدلی درست کنید مدرن و خوشمزه:
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان+4 قاشق
شیر به دمای محیط رسیده از یک لیوان یک انگشت کمتر
روغن مایع از یک لیوان یک انگشت کمتر
برگ اسفناج بزرگ 15 عدد
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1 پاکت
آرد 2.5 لیوان+ 4 قاشق آرد
طرز تهیه :
اسفناجها را با دست چند تکه می کنیم ودر بلندر می ریزیم دقت کنید که فقط برگهای اسفناج را استفاده میکنیم و از ساقه ها استفاده نمیکنیم رویش شیر ریخته و بلندر را روشن میکنیم
دریک کاسه تخم مرغ ها را ریخته و شکر ریخته و سه چهار دقیقه هم میزنیم سپس روغن مایع و آب اسفناج را ریخته و با میکسر هم میزنیم در آخر آارد الک شده بکینگ پودر و ولنیل ریخته و برای اخرین بار هم میزنیم در یک قالب کیک م توسطبا روغن جامد چرب میکنیم و مقدار کمی آرد م یپاشین و مواد را در قالب می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 40-45 دقیقه قرار می دهیم وقتی پخت از فر در اورده تا سرد شود از قالب برگردانده در ظرف مرود نظر قرار داده رویش را با سس شکلاتی تزیین می کنیم و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد