مواد لازم برای2نفر
- 4 تکه ماهی
- 2 ق س ادویه کاری
- 2 عدد پیاز خرد شده
- 3 حبه سیر رنده شده
- 200 گرم بادامهندی
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ زنجبیل رنده شده
- 2 ق س آبلیمو
- 1 ق چ زیره سبز
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن بهصورت تکههای 5 سانتی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
2. در این میان بادامهندی را داخل غذا ساز بریزید تا کاملا خرد و نرم شود. بعدازآنکه پیاز و سیر تفت خوردند، زنجبیل، پودر کاری، زردچوبه، زیره و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و کمی تفت دهید تا عطر مواد بلند شود.
3. بعد از حدود 3-2 دقیقه تکههای ماهی را هم اضافه کنید و آنها را همراه با مواد کمی تفت دهید. بادامهندی له شده را هم بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. حدود 1 لیوان آب هم بریزید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای ماهی بپزند و خورش شما آماده شود.
4. در انتهای پخت خورش، آبلیمو را هم اضافه کرده و بهآرامی هم بزنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آبلیموی بیشتری به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، زیر حرارت را خاموش کنید. این خورش را همراه با برنج سرو کنید.
منبع : اشپزی مثبت