عدس یکی از موادغذایی پرمصرف در بین مردم منطقه خاورمیانه است. عدس هم مزه خوبی دارد، هم ارزان است و هم آماده کردن آن آسان می باشد.
روزنامه مصری «الیوم السابع»، روز یکشنبه 27 مارس در مقاله ای به شرح خواص درمانی حبوبات بطور عام و عدس بطور خاص، پرداخت و تاکید کرد که بخاطر هضم آسان و آهن و پروتئین عدس، خوردن روزانه آن به عملکرد بدن کمک می کند و جلوی بیماری های عفونی را می گیرد.
در این گزارش 4 خاصیت درمانی عدس که بصورت روزانه خورده شود، آمده است:
1- عدس بهترین منبع پروتئین است که کلسترول مضر مانند گوشت قرمز ندارد، و به همین دلیل باعث مرگ ناشی از سرطان و بیماری قلبی نمیشود.
2- فیبر موجود در عدس هضم غذا را آسان می کند، و جلوی یبوست را می گیرد و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.
3- عدس بخاطر مقادیر زیاد فولیک اسید و منیزیوم قلب را تقویت می کند، کار رگها را آسان کرده و جلوی بیماریهای قلبی را می گیرد و جریان خون را بهبود می بخشد.
4- خورد روزانه یک فنجان عدس آهن بدن را تامین می کند، خطر کم خونی را کاهش می دهد، و باعث تقویت تمرکز میشود.