این نوع چای یا دمنوش می تواند حال و هوای شما را تر و تازه کند و با عطر و طعمی دلپذیر شما را سرزنده تر و شاداب تر از قبل کند
اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
مواد لازم:
- ۴ لیوان آب
- ۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
- ۱/۴ پیمانه زنجبیل
- ۳ عددچای کیسه ای
- ۲ عددلیمو
- ۳ قاشق غذاخوری عسل
طرزتهیه:
1. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.
2. آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
3. آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
وب سایت آشپزباشی