2656

در مورد صرع خنده چه میزان اطلاع دارید این نوع صرع با چه روش های درمانی قابل کنترل و پیشگیری است و توصیه های متخصصین در مورد این نوع صرع چیست

متخصص مغز و اعصاب علائم ابتلا به صرع خنده را تشریح کرد و گفت: این بیماری بیشتر در اثر اختلال تومورهای هیپوتالاموس مغز ایجاد می‌شود.

فرهاد عصارزادگان در رابطه با صرع خنده، اظهار داشت: این موضوع در اصطلاح علمی ژلاستیک فیژر یا تشنج خنده نام داشته که در واقع این بیماری بسیار نادر است و شیوع اندکی دارد.

وی افزود: تشنج‌ها چه از نوع خنده یا غیرخنده معمولا زیر 5 دقیقه بوده و عمدتا 2 دقیقه بیشتر به طول نمی‌انجامد و اگر طولانی‌تر از 5 دقیقه شود جزء تشنجات مداوم بشمار رفته و اورژانس جدی پزشکی و مداخلات درمانی سریع را طلب می‌کند.

متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: صرع خنده اصولا مدت زمان کوتاهی داشته و عمدتا در اثر اختلالات تومورهای هیپوتالاموس مغز ایجاد می‌شود و با جراحی می‌توان تومور را برداشت تا فرد بهبود یابد و اگر نتوان نسبت به برداشتن تومور اقدام کرد با داروی ضد تشنج صرع خنده را کنترل کرده و فرد به زندگی عادی ادامه می‌دهد.

عصارزادگان با بیان اینکه همراه با صرع خنده کاهش سطح هوشیاری در زمان تشنج به وقوع می‌پیوندد، گفت: اصولا خنده‌ها و گریه‌های نابجا ریشه در یک بیماری دارد و اینکه فردی بدون پیش زمینه و موضوع خنده‌داری دچار صرع خنده شود نشان‌دهنده مشکل در سیستم مغز و اعصاب فرد است.

وی در پایان گفت: صرع خنده در کودکان و جوانان شایع‌تر است و خانواده‌ها در صورت بروز چنین مشکلاتی در فرزندانشان باید اقدامات لازم درمانی را انجام دهند.

فارس