این بار شیرینی مربایی را به شیوه ترکیه ای درست کنید آموزش تصویری آن در ادامه مطلب آمده است
روغن جامد 200 گرم ( دمای محیط)
روغن مایع نصف استکان
ماست نصف استکان
شکر 1 لیوان
نشاسته 1 قاشق
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 3.5 لیوان
رویه:
مربا
طرز تهیه:
در یک کاسه مواد خمیری را ریخته و همه موادرا مخلوط کرده تا خمیری شود که بدست نچسبد سپس با وردنه بار کرده و با دهانه لیوان قالب می زنیم (مثل شکل9 در سینی فر چیده در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود از فر خارج کرده و میگذاریم ولرم شود سپی رویش مربا می مالیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد