مواد داخلی این پیراشکی را به هرنوع خمیری که بگذاریم خوشمزه می شود چون ترکیبات بکار رفته در این پیراشکی باعث شده که پیراشکی خوشمزه تر شود اکنون در ادامه ببینیم مواد بکار رفته در مواد داخلی چیست
مواد لازم:
یوفکا 2 عدد
فندق کوبیده شده 1 لیوان ( نصف لیوان هم میشود)
مرغ خرد شده 1 عدد
هویج 1عدد
فلفل قرمز 1 عدد
روغن فندق نصف لیوان
گوجه فرنگی بزرگ 1عدد
جعفری
نمک و فلفل و پاپریکا
رویه:
تخممرغ 1 عدد
کنجد و یا سیاه دانه و…
طرز تهیه :
در تابه روغن فندق ریخته رویش مرغ خرد شده ریخته تا آبش را بکشد سپس هویج, فلفل, گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل ریخته و تفت می دهیم سپس فندق ریخته و چند بار هم میزنیم از حرارت برمیداریم در آخر جعفری خرد شده می ریزیم حالا در یک سطح صاف یک عدد یوفکا را پهن میکنیم و به شکل بعلاوه به چهار قسمت تقسیم میکنیم حالا هر کدام را به دو قسمت تقسیم میکنیم و جمعا 8 قسمت می شود در قسمت پهن موادداخلی را قرار میدهیم و رول میکنیم در سینی فر کاغذ روغن انداخته شده میچینیم رویش تخم مرغ هم زده شده می مالیم و کنجد می پاشیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد