5700b1e08b19b

مسمومیت غذایی با چه روش هایی قابل درمان است آیا میدانستید با مصرف برخی خوراکی های لبنی فله در معرض انواع مسمومیت های غذایی قرار خواهید گرفت توصیه های لازم را در این زمینه از زبان متخصصین تغذیه بشنوید

 طبق نظر کارشناسان، باکتری‌های مختلفی می‌توانند مسمومیت غذایی ایجاد کنند و اکثر نشانه‌های ایجاد شده در اثر مسمومیت غذایی مشابه عفونت‌های ویروسی دستگاه گوارش هستند. مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف غذا با علایمی مانند فلج اندام، فراموشی، بی‌حسی، گزگز دست و انگشتان همراه باشد و عدم به موقع درمان آن باعث از کار افتادن کلیه و بروز دیابت در فرد شود.

به گزارش پایگاه خبری سلامانه، مدیر نظارت‌بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی همدان معتقد است که بسیاری از افراد با تفکر اینکه مسمومیت غذایی تنها به شکل اسهال و استفراغ ساده بروز می‌کند، اقدامات درمانی لازم را انجام نمی‌دهند که این موضوع می‌تواند مشکلاتی برای آنان به وجود آورد.

دکتر محمد کاظم‌زاده ضمن توصیه به خودداری از مصرف لبنیات محلی شامل پنیر، ماست و شیر، گفت: «معمولا شیر این مواد غذایی جوشیده نیست و می‌تواند آکنده از میکرو ارگانیسم‌هایی باشد که فرد را دچار مشکلات خاصی می‌کنند.»

کاظم زاده، پرهیز از مصرف سالاد و سبزیجات در رستوران‌های بین‌راهی را به مسافران گوشزد و خاطرنشان کرد: «بیشتر این سبزیجات آلوده به میکروبی به نام “اشرشیاکلی” است و ممکن است به دلیل شست‌وشوی نادرست این میکروب به بدن انسان منتقل و باعث ایجاد اسهال شود، پس بهتر است از مصرف سبزیجات و سالاد در رستوران‌های بین‌راهی خودداری شود.»