خوراک اسفناج

این غذای متفاوت کشور ترکیه را یاد بگیرید این مقدار برای دو نفر کافیست

مواد لازم:
اسفناج 500 گرم
پیاز 1 عدد
بلغور 3 قاشق
روغن زیتون 2 قاشق
رب نصف قاشق
نمک
طرز تهیه :
اسفناجها را شسته و سپس خرد میکنیم  اکنون در یک قابلمه  روغن زیتون ریخته رویش پیاز ریز خردشده ریخته و 1 دقیقه تفت می دهیم  سپس رب ریخته یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس اسفناجها را می ریزیم یک دقیقه دیگر تفت می دهیم  رویش بلغور, نمک, و مقداری آب بحدی که  روی اسفناجها را بگیرد یکی دو بار مخلوط کرده درب قابلمه را گذاشته و در حرارت کم بمدت 20 دقیقه بپزد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ضعیف
بد
متوسط
خوب
عالی